“Zingend huwelijksaanzoek” door de ogen van Rosanne:

Daar gaan we dan. Op naar het centrum van Den Haag. Afgelopen week ben ik gebeld door Jeffrey. Hij wil heel graag zijn vriendin ten huwelijk vragen op haar verjaardag en of ik dit muzikaal wil begeleiden. “Het nummer ‘Perfect’ van Ed Sheeran vind ik hier zo mooi bij passen. Kun je dit voor me zingen?” Natuurlijk wil ik dit graag voor Jeffrey doen en hoe mooi is het dat ook in deze bijzondere tijd er huwelijksaanzoeken worden gedaan?!
Ik spreek af met de zus van de aanstaande in de straat en zij zorgt dat ik geruisloos het huis binnen kan sneaken. Snel installeer ik mijn mobiele geluidsinstallatie en kom ik als verassing de woonkamer binnen.
De aanstaande ‘Purdy’ denkt dat ik voor haar verjaardag kom zingen, want ik start met “happy birthday”. Ondertussen glipt Jeffrey er tussen uit om zijn  kleine meid een pakje aan te doen met daarop: “wil je met papa trouwen?” en de ring te halen. Als ik ‘Perfect’ inzet, valt langzaam het kwartje. Na het nummer en natuurlijk de bijhorende tranen, zijn ze dan echt verloofd.
Ik zing nog wat extra nummers en het eindigt zelfs nog in een dansend gezelschap in de woonkamer. Wow, dit was een hele bijzondere avond! Zo romantisch, kippenvel….Bekijk hiernaast het filmpje.
Geïnspireerd? Informeer naar de mogelijkheden.