Events


Rosanne heeft heel veel podium ervaring en is specialist in het verzorgen van de muzikale invulling op het gebied van privé en zakelijke evenementen.

Een zangeres die uitblinkt in veelzijdigheid en altijd zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor haar publiek! Als entertainment tijdens diner, van een bruiloft en bedrijfsborrel tot aan een verrassingsoptreden of een groot stadspodium. Ze heeft het allemaal gezien.

Deze classy dame weet hoe ze haar gasten moet benaderen én entertainen. Met haar heldere stemgeluid weet ze de meest fijne en intieme songs met gevoel te brengen en tegelijkertijd laat ze met energieke up tempo songs op een feest iedereen swingen! De nummerkeuze wordt altijd afgestemd op het soort event en het publiek.

Vergeet haar specialisme rondom kerst niet! Ook met diverse thema’s is ze bekend bijvoorbeeld jaren 20/30, 60/70,80/90/00, disco!)

Muzikale begeleiding van Rosanne kan elke vorm aannemen. Ze speelt graag met andere muzikanten. Denk hierbij aan andere vocalisten, saxofonisten, violisten en dj’s. Maar ook aan een akoestisch duo samen met een pianist/gitarist, trio, óf met volledige live band.

 
 
 
Vergeet ook de live muziek quiz van Rosanne niet.
Een gepersonaliseerde, interactieve muziek quiz voor uw evenement. In overleg spelen zij in één of meerdere rondes diverse muziekgenres, leuke interactieve quiz vragen, bijzondere weetjes en ook de meezingers komen voorbij. Begeleid door een pianist en gitarist. Het publiek kijkt en luistert live mee en speelt het spel op de telefoon (of elk ander device waar maar internet op zit). Veel plezier gegarandeerd! Natuurlijk verzorgen wij ook een prijsuitreiking en zetten wij de winnaar in het zonnetje. Een superleuke afsluiter of Energizer als dinershow of tijdens een bijeenkomst.

Artiesten en entertainment bemiddeling:
Besteed gerust uw complete programmering aan Rosanne uit en laat je verassen. Ze heeft een groot netwerk aan (mobiele) acts, duo’s, bands, Dj’s etc. Niets is haar te gek. De programmering wordt op maat gemaakt en aangepast aan uw muzikale wensen.

Zo kunt u zich richten op het beleven van een onvergetelijke dag met collega’s, vrienden/familie.

Dit alles doet zij met veel enthousiasme, passie en plezier. Dit zie je ook terug als je leest wat opdrachtgevers over haar zeggen:

‘Ben je nieuwsgierig naar wat andere opdrachtgevers zeggen?’

 
 
 
 
 
Heb je vragen? Vul het contactformulier in of bel/WhatsApp me gerust!