Discopiet


Ontdek het Meest Vermakelijke Voorprogramma voor Sinterklaas: Discopiet!

Discopiet is dé ultieme opwarmer voor de komst van Sinterklaas, of dit nu bij de intocht is of op uw bedrijfsterrein. Onze show garandeert een onvergetelijke ervaring waarbij het dak eraf gaat! Iedereen kan heerlijk meedansen en meezingen, waardoor de zenuwen voor de aankomst van Sinterklaas als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Deze spetterende act duurt standaard 30 minuten, maar kan naar wens worden uitgebreid. Bovendien bieden wij een mobiele optie, waardoor we privéconcerten kunnen verzorgen of verrassende pop-up optredens kunnen organiseren, bijvoorbeeld in een druk winkelcentrum.

Wij werken samen met de beste en meest getalenteerde sinterklaasteams en vormen een perfect op elkaar ingespeeld geheel. Bovendien kunt u bij ons terecht voor professionele schminkpieten. Ons netwerk in sinterklaasentertainment is buitengewoon uitgebreid.

Bekijk zeker onze sfeervolle impressies van voorgaande jaren en informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden voor uw eigen sinterklaasfeest.

Aarzel niet en reserveer tijdig, want de populariteit van Discopiet zorgt ervoor dat onze agenda snel volgeboekt raakt. Maak uw Sinterklaasviering compleet met Discopiet en geniet van een feest dat nog lang zal heugen!

Ps: Discopiet was zelfs te zien op SBS6!
 
 
 
 
 
 
Heb je vragen? Vul het contactformulier in of bel/WhatsApp me gerust!