rosanne-bioRosanne de With wist al snel dat ze zich thuis voelde op het podium. Iedere kans om zich maar te mogen presenteren voor publiek greep ze aan. Haar performance heeft uiteindelijk vorm gekregen in Centerparcs als entertainer in een 5 mansshows met zang en dans.

Er volgden vele optredens met diverse concepten in binnen- en buitenland en zo kwamen er ook leuke gastoptredens met bekende artiesten op haar pad (o.a. Ben Saunders, Saskia La Roo, DJ La Fuente)

Na het afronden van haar HBO studie Management Toerisme heeft Rosanne haar management en organisatie vaardigheden in diverse branches kunnen toepassen.

Inmiddels staat Rosanne alweer 13 jaar op het podium en is ze ook al zo lang bekend met de zangtechniek CVT (Complete Vocal Technique). Het is voor haar altijd een uitdaging om het publiek te binden met veel interactie tijdens haar optredens.

Met de passie die ze voor haar vak heeft, kon het niet uitblijven om daarmee haar eigen bedrijf op te starten. Rosanne de With Entertainment is een feit. Tevens zit het organiseren van evenementen ook in haar bloed.

Met haar commerciële kwaliteiten en haar steeds groter wordende netwerk haalt ze veel leuke opdrachten voor Rosanne de With Entertainment binnen en brengt ze de kwaliteit van entertainment omhoog.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie of boekingen